Yle Areena
Yle Areena

Salakuljettaja 2012 HD

Mark Wahlberg tähdittää toimintatrilleriä, joka sukeltaa kansainvälisen salakuljetuksen maailmaan. Häikäilemättömät petokset ja rehottavan korruption taakseen jättänyt perheenisä joutuu palaamaan rikoksen polulle pelastaakseen rakkaimpansa.
Entinen ammattirikollinen Chris Farraday (Wahlberg) on kuulunut alamaailman eliittiin. Nyt hän on kaidalla tiellä, mutta kun vaimon (Kate Backinsale) veli joutuu ongelmiin huumekauppiaiden kanssa, Chris joutuu palaamaan entisen erikoisalansa pariin ja ottamaan hoitaakseen laajan ja vaarallisen salakuljetus-operaation.
Kuitatakseen huumevelat Chris kerää kokoon tiimin keikalle Panamaan, tarkoituksenaan palata mukanaan miljoonien dollareiden arvosta väärennettyä rahaa. Kun suunnitelmat menevät kauhealla tavalla pieleen, alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan. Chrisin on kerättävä rahat hinnalla millä hyvänsä, kun panoksena on hänen oma perheensä.
Tiivistunnelmaisen rikoselokuvan ohjauksesta vastaa Hollywoodissa uraa luova, Islannista kotoisin oleva Baltasar Kormákur (mm. festivaalisuosikki 101 Reykjavik).
Katso Salakuljettaja
Salakuljettaja
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Salakuljettaja DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Draama, Toiminta, Jännitys
Ohjaaja: Baltasar Kormákur
Kesto: 1 t 49 min
Pääosissa: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi, Lukas Haas, Caleb Landry Jones, Diego Luna, J.K. Simmons

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››