Yle Areena
Yle Areena

Hypnotisoija 2012 HD

Lars Keplerin samannimisen menestysdekkarin filmatisointi, jonka pääosassa rikoskomisario Joona Linnana nähdään Tobias Zilliacus.
Tukholmasta löytyy raa’asti murhattu perhe - vain perheen poika Josef on elossa, mutta vakavasti loukkaantunut ja koomassa. Suomalaistaustainen rikoskomisario Joona Linna pyytää traumoihin erikoistunutta lääkäriä Erik Maria Barkia (Mikael Persbrandt) hypnotisoimaan Josefin, jotta murhaajan tuntomerkit saataisiin selville. Bark suostuu, vaikka on aiemmin vannonut, ettei enää koskaan hypnotisoi ketään. Samalla hän joutuu mukaan painajaismaisten tapahtumien ketjuun.
Hypnotisoija-elokuva perustuu sensaatiomaisen suosion saavuttaneeseen rikosromaaniin, joka on kirjoitettu nimimerkillä Lars Kepler. Nimimerkin takana ovat ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril ja Alexandra Coelho Ahndoril. Ruotsissa kirjaa on myyty yli 400 000 kpl ja sen oikeudet on myyty 35 maahan. Lars Keplerin kolmas kirja Tulitodistaja ilmestyy Suomessa syyskuussa 2012.
Katso Hypnotisoija
Hypnotisoija
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Hypnotisoija DVD/HD/VOD

Taille: 2.3 Gb
LE GENRE:Draama, Jännitys
Ohjaaja: Lasse Hallström
Kesto: 2 t 2 min
Pääosissa: Mikael Persbrandt, Tobias Ziliacus, Lena Olin, Jonatan Bökman, Oscar Pettersson, Helena af Sandeberg, Eva Melander, Johan Hallström

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››