Yle Areena
Yle Areena

Pitch Perfect 2013 HD

Pitch Perfect päivittää musiikkielokuvien genren uuteen uskoon! Beca (Anna Kendrick, Twilight-elokuvat, Up in the Air) uppoutuu yleensä mieluiten konemusiikin miksaamisen saloihin. Uudessa koulussa hän kuitenkin löytää itsensä oudosta seurasta: pahisten, prinsessojen ja nörttien laulubändistä, jonka sekalaista seurakuntaa yhdistää vain yksi asia – yhteinen soundi.
Tyttöbändi havittelee kiivaasti a cappella -kilpailun voittoa, mutta edessä on esteitä, sillä ryhmä on perinteitä vaaliessaan kangistunut pahasti kaavoihinsa. Beca päättää vieroittaa yhtyeen väljähtäneistä ysäri-covereista ja ehdottaa lauluvalikoimaan jotain uutta: mash-upeja, jotka kuulostavat enemmän 2010-luvulta kuin äidin nuoruusvuosien kokoelma-CD:iltä!
Pitch Perfect on täynnä tuoreita musiikkinumeroita, täysin uusia versioita sekä tutuista klassikoista että uusista hiteistä. Se on myös hillitön komedia, jonka muissa rooleissa nähdään mm. Rebel Wilson (Polttarittaret, Morsiusneidot) ja Brittany Snow (Hairspray, Muodon vuoksi -sarja).
Katso Pitch Perfect
Pitch Perfect
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Pitch Perfect DVD/HD/VOD

Taille: 1.9 Gb
LE GENRE:Komedia, Romantiikka, Musiikki
Ohjaaja: Jason Moore
Kesto: 1 t 52 min
Pääosissa: Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson, Skylar Astin, Adam Devine, Anna Camp, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Freddie Stroma, Ben Platt

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››