Yle Areena
Yle Areena

The Amazing Spider-Man 2 2D 2014 HD

Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 23.4. klo 10 (pk-seutu) / klo 12 (muut paikkakunnat).
Normaaliversio (2D).
Olemme aina tienneet, että Spider-Manin tärkein taistelu käydään hänen sisällään: kyseessä on kamppailu Peter Parkerin arkisten velvoitteiden ja Spider-Manin valtavan vastuun välillä. Elokuvassa The Amazing Spider-Man 2 Peter Parker saa kuitenkin huomata, että hänellä on edessään eräs vieläkin suurempi taistelu.
On hienoa olla Spider-Man (Andrew Garfield). Peter Parker ei voi vastustaa sitä, miltä tuntuu kieppua pilvenpiirtäjästä toiseen, nauttia sankaruudesta ja viettää aikaa Gwenin (Emma Stone) kanssa. Spider-Manina olemisella on kuitenkin hintansa: vain Spider-Man voi suojella New Yorkia kaameilta konnilta, jotka uhkaavat kaupunkia. Kun kuvaan astuu Electro (Jamie Foxx), Peterin on kohdattava häntä itseään paljon voimakkaampi vihollinen. Ja kun hänen vanha ystävänsä Harry Osborn (Dane DeHaan) palaa kuvioihin, Peter tajuaa, että yksi asia yhdistää kaikkia hänen vihollisiaan: Oscorp.
Ohjaaja Marc Webb. Tuottajat Avi Arad ja Matt Tolmach. Tarina ja käsikirjoitus Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinkner. Perustuu Stan Leen ja Steve Ditkon Marvel-sarjakuvaan. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 25. huhtikuuta 2014. #SpiderMan
Katso The Amazing Spider-Man 2 2D
The Amazing Spider-Man 2 2D
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

The Amazing Spider-Man 2 2D DVD/HD/VOD

Taille: 2.3 Gb
LE GENRE:Toiminta, Seikkailu, Fantasia
Ohjaaja: Marc Webb
Kesto: 2 t 22 min
Pääosissa: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Sally Field, Paul Giamatti, Denis Leary, Martin Sheen

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››