Yle Areena
Yle Areena

Backstreet Boys - Show 'em What You're Made of 2015 HD

Avoin ja rehellinen dokumentti näyttää kaikkien aikojen suurimman poikabändin matkan teini-iästä aikuisuuteen hyvien ja huonojen aikojen halki. Vuonna 2012 pojat päätyivät lontoolaiseen studioon tekemään uuden albumin, dokumenttielokuvan ja suunnittelemaan juhlakiertuetta. Tapaaminen herätti uudelleen henkiin vuosikausien ystävyyden, mutta vanhojakin tapahtumia oli käytävä läpi ja kiistat ratkaistava. Elokuvaosuuden on ohjannut Stephen Kijak (Stones in Exile, Scott Walker: 30 Century Man). Se on yllättävä ja palkitseva kertomus kahden vuoden ajalta, kuuluisuuden ja rikkauden, mutta myös pettymysten ajoista.
Dokumentti esitetään satelliitin välityksellä 26.2.2015 elokuvateattereissa ympäri Eurooppaa, ja sitä seuraa suora konserttiesitys (tämänhetkisten tietojen mukaan kestoltaan n. 25 min).
Esitykset torstaina 26.2. klo 21.00 Finnkinon teattereissa Helsingissä (Tennispalatsi), Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Tampereella (Plevna) ja Turussa.
Liput à 20,00 €. Lipunmyynti alkaa perjantaina 9. tammikuuta klo 14. Varatut liput tulee lunastaa neljän vuorokauden (4 x 24h) kuluessa varauksen tekemisestä.
Katso Backstreet Boys - Show 'em What You're Made of
Backstreet Boys - Show 'em What You're Made of
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Backstreet Boys - Show 'em What You're Made of DVD/HD/VOD

Taille: 1.7 Gb
LE GENRE:Dokumentti, Konsertti, Event cinema
Ohjaaja: Stephen Kijak
Kesto: 2 t 15 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››