Yle Areena
Yle Areena

Zoolander 2 2016 HD

Kulttikomedia Zoolander (2001) saa jatkoa! Legendaarinen Derek Zoolander (Ben Stiller) on maailman ainoa miesmalli, joka pystyy pelkillä poseerauksillaan pysäyttämään kiinalaisen heittotähden ja estämään pahaa neroa valtaamasta maailmaa. Edellisen elokuvan lopussa Zoolander ja mallikollega Hansel (Owen Wilson) jäivät nauttimaan työnsä hedelmistä “Derek Zoolanderin keskukseen lapsille, ketä ei osaa lukee hyvästi ja tahtoo oppii muutakin hyvästi”, ja Mugatu (Will Ferrel) joutui telkien taakse. 15 vuotta myöhemmin Derek ja Hansel ovat kuitenkin joutuneet painumaan maan alle, koska keskukseen iski katastrofi.
Kun erakoituneet, ikinuoret komistukset kutsutaan esiintymään huipputärkeään muotitapahtumaan Roomaan, he eivät voi vastustaa houkutusta. Sivistyksen parissa käy ilmi, että uuden muoti-imperiumin luojat ovat varsin omalaatuista väkeä ja muodin maailma on muuttunut dramaattisesti. Mikä vieläkin huolestuttavampaa, kaksikko värvätään pysäyttämään hengenvaarallinen salajuoni. Mikäli he epäonnistuvat, muotimaailman loiston päivät ovat lopullisesti ohi. Vain Derek ja Hansel voivat nyt pelastaa muodin!
Päätähti Ben Stiller on itse ohjannut elokuvan. Käsikirjoitus on Justin Theroux'n, Ben Stillerin, John Hamburgin ja Nicholas Stollerin. Ben Stiller, Owen Wilson ja Will Ferrel palaavat rooleihinsa, ja Penélope Cruz ja Kristen Wiig liittyvät tähtikaartiin. Elokuvan ovat tuottaneet Stiller, Stuart Cornfeld, Scott Rudin, Clayton Townsend ja Jeff Mann.
Katso Zoolander 2
Zoolander 2
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Zoolander 2 DVD/HD/VOD

Taille: 2.5 Gb
LE GENRE:Komedia
Ohjaaja: Ben Stiller
Kesto: 1 t 42 min
Pääosissa: Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penelope Cruz, Kristen Wiig

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››