Yle Areena
Yle Areena

Todella upeeta -elokuva 2016 HD

Todella upeeta -elokuva tuo ensimmäistä kertaa valkokankaille tämän rakastetun kauhukaksikon: Edinan ja Patsyn. Jennifer Saunders (Edina) ja Joanna Lymley (Patsy) palaavat ikonisiin rooleihinsa yhdessä TV-sarjan muun alkuperäisen kaartin kanssa (Julia Sawalha/Saffy, Jane Horrocks/Bubble ja June Whitfield/äiti). Niin kuin olettaa voi, heidän valkokangasdebyyttinsä on yhtä hohdokas kuin mihin he ovat tottuneet: kimallusta, glamouria ja hulppeaa luksuselämää, johon kuuluvat shoppailu, cocktailit ja biletys Lontoon trendikkäimmissä mestoissa.
Mutta kun heitä aletaan syyttää muotibileissä tapahtuneesta suuren luokan onnettomuudesta, he joutuvat keskelle mediamyrskyä ja säälimättömien paparazzien hampaisiin. Kaksikko pakenee pennittömänä superrikkaiden suosimalle Ranskan Rivieralle ja uskoo onnistuneensa täydellisessä pakosuunnitelmassaan. Edina ja Patsy ajattelevat voivansa jatkaa pintaliitoelämäänsä loputtomiin.
Tv-sarjan tyylille uskollisena elokuvassa vilisee toinen toistaan suurempia elokuva-, musiikki- ja muotimaailman tähtiä.
Katso Todella upeeta -elokuva
Todella upeeta -elokuva
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Todella upeeta -elokuva DVD/HD/VOD

Taille: 3.2 Gb
LE GENRE:Komedia
Ohjaaja: Mandie Fletcher
Kesto: 1 t 31 min
Pääosissa: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, Joan Collins, Celia Imrie, Jon Hamm, Chris Colfer, Gwendoline Christie, Rebel Wilson

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››