Yle Areena
Yle Areena

Kaikki kaikessa tuoksuton näytös 2017 HD

*** TUOKSUTON NÄYTÖS - Helsingin Kinopalatsissa torstaina 2.11. klo 17.00 ***
Tuoksuttomassa näytöksessä teatterin henkilökunta, vahtimestarit ja näytökseen tuleva yleisö EIVÄT KÄYTÄ tuoksuvaa kosmetiikkaa, hajuvettä, partavettä tai tuoksuvia hiustuotteita. Tuoksulliset leffaherkut; popcornit, snacksit, pähkinät ja hedelmät ovat tässä näytöksessä KIELLETTYJÄ.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Finnkinon Kuukauden elokuva kesäkuussa 2017!
Entä jos et voisi koskea mitään ulkopuolisessa maailmassa? Et koskaan hengittää raikasta ilmaa, tuntea auringon lämpimiä säteitä kasvoillasi... tai suudella? Kaikki kaikessa kertoo Maddyn ja Ollyn epätavallisen rakkaustarinan. Maddy on fiksu, utelias ja mielikuvitusrikas 18-vuotias, joka sairautensa vuoksi ei voi lähteä erikoisvarustellusta kodistaan, joka on ilmatiiviisti suljettu ulkomaailmasta. Olly puolestaan on naapurissa asuva poika, joka ei anna Maddyn sairauden haitata itseään.
Maddy haluaisi epätoivoisesti kokea ulkomaailman, ja oikean romanssin. Vaikka Maddy ja Olly eivät pysty kuin tuijottelemaan toisiaan lasin läpi ja kommunikoimaan tekstiviestein, heidän välilleen muodostuu vahva side. Niin vahva, että he ovat valmiita riskeeraamaan kaiken ollakseen yhdessä.
Kaikki kaikessa perustuu Nicola Yoonin samannimiseen romaaniin, joka julkaistiin Suomessa huhtikuussa. Kirjan kustantaja on Tammi. Kaikki kaikessa on Yoonin omaperäinen ja rehellinen esikoisteos.
Katso Kaikki kaikessa tuoksuton näytös
Kaikki kaikessa tuoksuton näytös
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Kaikki kaikessa tuoksuton näytös DVD/HD/VOD

Taille: 1.4 Gb
LE GENRE:Draama, Romantiikka
Ohjaaja: Stella Meghie
Kesto: 1 t 36 min
Pääosissa: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana de la Reguera

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››