Yle Areena
Yle Areena

David Gilmour Live at Pompeii 2017 HD

Esitykset keskiviikkona 13.9. klo 20.00 Finnkinon teattereissa Helsingissä (Tennispalatsi), Espoossa (Sello sekä Omenan Scape), Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa (Strand), Oulussa, Porissa, Tampereella (Plevna) ja Turussa.
Suuren kysynnän vuoksi nyt myynnissä LISÄNÄYTÖKSET torstaina 14.9. klo 20 Helsingissä (Tennispalatsi), Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa!
Pink Floydin keulakuva David Gilmour palaa 45 vuoden jälkeen Pompejin legendaariseen amfiteatteriin. Nyt kyseessä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun antiikin Rooman aikaisessa amfiteatterissa on myös yleisöä: vain 2600 fania pääsi kokemaan konsertin samoilla jalansijoilla, joissa gladiaattorit ovat taistelleet vuosituhannen alussa. Kyseessä on ”Rattle That Lock” -kiertueen kaksi vaikuttavaa konserttia.
David Gilmour Live at Pompeii on spektaakkeli. Se on visuaalisesti näyttävä lasereiden, pyrotekniikan sekä valtavan kokoisen pyöreän screenin ansiosta. Tältä jättinäytöltä nähdään konserttia varten luotuja ja musiikkia täydentäviä filmejä. Ennen kaikkea käsillä on upea musiikkikonsertti yhdessä huippumuusikkojen kanssa.
Esityksessä kuullaan niin Pink Floydin klassikkoja kuin kappaleita David Gilmourin soolouralta. Yksi erikoisuuksista on One of These Days, jonka Pink Floyd esitti Pompejin konserttitaltioinnissaan vuonna 1971. Konsertin muita erityisyyksiä on mm. The Dark Side of the Moon -levyn The Great Gig in the Sky -kappale, jota Gilmour on harvoin sooloartistina soittanut. Lisäksi kuullaan kappaleita kahdelta uusimmalta albumilta, Rattle That Lock ja On an Island sekä muita Gilmourin soolouran ja Pink Floydin klassikkoja, kuten Wish You Were Here ja Comfortably Numb. Tämä konserttiesitys pitää sisällään huippukohdat molemmista amfiteatterissa koetuista keikoista. Ohjauksesta vastaa Gavin Elder.
Konsertissa nähdään musiikkimaailman huippuartisti, joka esittää ainutlaatuisissa puitteissa upeaa musiikkituotantoa yhdessä maailmanluokan yhtyeen kanssa. David Gilmour Live at Pompeii -konsertit saivat ylistäviä arvioita niin faneilta kuin kriitikoilta, mm. The Guardian -lehti antoi täydet 5 tähteä.
Katso David Gilmour Live at Pompeii
David Gilmour Live at Pompeii
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

David Gilmour Live at Pompeii DVD/HD/VOD

Taille: 2.4 Gb
LE GENRE:Konsertti, Event cinema
Ohjaaja: Gavin Elder
Kesto: 2 t 0 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››