Yle Areena
Yle Areena

We Are X 2017 HD

Esitykset keskiviikkona 18.10. klo 20 Helsingin Tennispalatsissa, Treen Plevnassa ja Turun Kinopalatsissa. Tennispalatsissa näytöksen jälkeen Q&A Yoshikin kanssa, kesto n. 30 min.
Alkukuvana kaikilla paikkakunnilla "The Birth of Yoshikitty" (10 min).
Tuotantoryhmä, jonka työtä on Oscar®-voittaja Searching for Sugar Man, on kuvannut tyystin poikkeuksellisen rock and roll -tarinan nimeltä We Are X. Se kertoo X Japanista, maailman suurimmasta ja menestyneimmästä bändistä, josta länsimaissa ei ole kuultu... vielä.
X Japan, jota johtaa arvoituksellinen rumpali, pianisti, säveltäjä ja tuottaja Yoshiki, on myynyt yhteensä yli 30 miljoonaa singleä ja albumia, toiminut spektaakkelivetoisen, visuaalisen rock-musiikin tyylin uranuurtajana ja luonut ainutlaatuisen kulttuuri-ilmiön. Se on saanut puolelleen laajan ja monipuolisen ihailijajoukon, johon kuuluvat esim. sir George Martin, KISS, Stan Lee ja jopa Japanin keisari.
Elokuva kertaa yhtyeen jännittävät, myrskyisät ja täysin uskomattomat vaiheet viimeisten kolmenkymmenen vuoden ajalta. Bändi jatkaa olemassaoloaan henkilökohtaisista, ruumiillisista ja henkisistä murheista huolimatta, ja filmi huipentuu X Japanin henkeäsalpaavaan paluukonserttiin New Yorkin legendaarisella Madison Square Garden -areenalla.
We Are X -elokuvan on ohjannut arvostettu ohjaaja Stephen Kijak (Stones in Exile – maanpaossa Rivieralla, Scott Walker, oman tien kulkija), ja se on intiimi muotokuva piinatusta – mutta täysin pitelemättömästä – virtuoosista sekä musiikista, joka on kiehtonut legioonittain maailman uskollisimpia faneja.
Esityksessä on suomenkielinen tekstitys.
Katso We Are X
We Are X
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

We Are X DVD/HD/VOD

Taille: 2.8 Gb
LE GENRE:Dokumentti, Musiikki, Event cinema
Ohjaaja: DVD
Kesto: 1 t 45 min
Pääosissa: N/A

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››