Yle Areena
Yle Areena

Kaikki tietävät 2019 HD

Finnkinon Kuukauden elokuva huhtikuussa 2019!
Laura (Penélope Cruz) matkustaa perheineen Buenos Airesista kotikyläänsä Espanjaan osallistuakseen sisarensa häihin idyllisellä viinitilalla. Juhlat saavat kuitenkin odottamattoman käänteen ja iloinen jälleennäkeminen muuttuu painajaiseksi, kun salaisuudet perheen menneisyydessä tulevat päivänvaloon. Cruzin vastanäyttelijänä nähdään karismaattinen Javier Bardem.
Ohjaaja Asghar Farhadin elokuvat ovat jo kahdesti vieneet parhaan ei-englanninkielisen elokuvan Oscar-palkinnon Iraniin. Vuonna 2017 palkinnon sai vavahduttava kostotarina The Salesman ja vuonna 2011 koskettava Nader ja Simin: Ero (2011).
Farhadin uusi ohjaustyö Kaikki tietävät sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlien avajaiselokuvana toukokuussa. Elokuva on kuvattu kokonaan Espanjassa ja sen pääosissa nähdään espanjankielisen elokuva-alan suurimmat tähdet: Cruz, Bardem ja argentiinalainen Ricardo Darín (mm. Wild Tales). Tuotannossa mukana oli myös muita espanjalaisia huippunimiä, mm. Pedro Almodovarin luottokuvaajana tunnettu Jose-Luis Alcaine.
Katso Kaikki tietävät
Kaikki tietävät
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Kaikki tietävät DVD/HD/VOD

Taille: 1.9 Gb
LE GENRE:Draama, Jännitys
Ohjaaja: Asghar Farhadi
Kesto: 2 t 13 min
Pääosissa: Penelope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darin

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››