Yle Areena
Yle Areena

Halloween Kills 2021 HD

David Gordon Greenin Halloween, jonka pääosassa nähtiin legendaarinen Jamie Lee Curtis, oli vuonna 2018 viiltävä kassamenestys elokuvateattereissa. Siitä tuli neljälle vuosikymmenelle ulottuvan elokuvasarjan tuottoisin teos ja avausviikonloppunaan menestynein kauhuelokuva, jonka pääosassa on nainen.
Ja tuo halloween-yö, jona Michael Myers palasi, ei ole ohi.
Laurie Strode (Curtis), hänen tyttärensä Karen (Judy Greer) ja tyttärentyttärensä Allyson (Andi Matichak) jättivät naamiomiehen lukkojen taakse Laurien liekehtivän talon kellariin. Pian sen jälkeen Laurie kiidätetään vakavasti loukkaantuneena sairaalaan. Hän uskoo viimein tappaneensa pitkäaikaisen piinaajansa.
Mutta kun Michael onnistuu pakenemaan Laurien ansasta, hänen verilöylynsä jatkuu. Kivuistaan piittaamatta Laurie valmistautuu puolustautumaan ja saa samalla koko Haddonfieldin kaupungin nousemaan yhteisvoimin hirviötä vastaan.
Stroden naiset liittyvät joukkoon, jossa on muita Michaelin ensimmäisestä murharetkestä selvinneitä. Asukkaat päättävät ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja kukistaa Michaelin lopullisesti.
Pahuus kuolee tänä yönä.
Katso Halloween Kills
Halloween Kills
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Halloween Kills DVD/HD/VOD

Taille: 1.7 Gb
LE GENRE:Kauhu
Ohjaaja: David Gordon Green
Kesto: 102 minuti
Pääosissa: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››