Yle Areena
Yle Areena

Dear Evan Hansen 2021 HD

Koskettava Broadway-ilmiö Dear Evan Hansen saapuu valkokankaille! Pääroolistaan musikaalissa Tony-, Grammy- ja Emmy-palkittu Ben Platt nähdään myös elokuvaversiossa Evan Hansenina, syrjäänvetäytyvänä lukiolaispoikana, joka etsii paikkaansa sosiaalisen median aikakauden kaaoksen ja julmuuden keskellä.
Dear Evan Hansenia tähdittävät kuusinkertainen Oscar®-ehdokas Amy Adams, Oscar®-voittaja Julianne Moore, Kaitlyn Dever (Booksmart), Amandla Stenberg (The Hate U Give), Colton Ryan (Apple TV+:n Little Voice), Nik Dodani (Netflixin Atypical), DeMarius Copes (Broadwayn Mean Girls) sekä Danny Pino (NBC:n Kova laki: Erikoisyksikkö). Mukana on Grammy-palkittuja kappaleita kuten ikoninen “You Will Be Found”, “Waving Through a Window”, “For Forever” ja “Words Fail”.
Eokuvan ohjaa Stephen Chbosky (Elämäni seinäruusuna, Wonder), käsikirjoittaja on musikaalista Tony-palkinnon voittanut Steven Levenson, ja musiikista ja sanoituksesta vastaavat Oscar®-, Grammy- ja Tony-palkittu lauluntekijätiimi Benj Pasek ja Justin Paul (La La Land, The Greatest Showman).
Dear Evan Hansenin ovat tuottaneet Marc Platt (La La Land, Into the Woods, Maija Poppasen paluu) ja Adam Siegel (2 Guns, Drive). Tuotannonjohdosta vastaavat Michael Bederman, Steven Levenson, Benj Pasek ja Justin Paul.
Katso Dear Evan Hansen
Dear Evan Hansen
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Dear Evan Hansen DVD/HD/VOD

Taille: 2.4 Gb
LE GENRE:Draama, Musikaali
Ohjaaja: Stephen Chbosky
Kesto: 102 minuti
Pääosissa: Ben Platt, Julianne Moore, Amy Adams, Kaitlyn Dever

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››