Yle Areena
Yle Areena

Eternals 2021 HD

Marvel Studiosin Eternals seuraa sankariryhmää tähtien tuolta puolen, joka on suojellut Maata aikojen alusta. Kun hirviömäiset olennot, the Deviantsit, joiden luultiin jo jääneen historian hämärään, palaavat salaperäisesti, täytyy ryhmän yhdistää voimansa puolustaakseen ihmiskuntaa jälleen kerran.
Gemma Chan on ihmiskuntaa rakastava Sersi, Richard Madden on rajattoman voimakas Ikaris, Kumail Nanjiani on Kingo, Lia McHugh on ikuisesti nuori, vanha sielu Sprite, Brian Tyree Henry on älykäs keksijä Phastos, Lauren Ridloff on supernopea Makkari, Barry Keoghan on syrjään vetäytyvä Druig, Don Lee on voimakas Gilgamesh. Kit Harrington on Dane Whitman, Salma Hayek on viisas ja henkevä johtaja Ajak ja Angelina Jolie on peloton soturi Thena.
Chloé Zhao on elokuvan ohjaaja, Kevin Feigen ja Nate Mooren toimiessa tuottajina ja Louis D’Espositon, Victoria Alonson ja Kevin de la Noyn vastaavina tuottajina. Elokuvan tarinasta vastaavat Ryan Firpo & Matthew K. Firpo ja käsikirjoituksesta Chloé Zhao & Patrick Burleigh.
Katso Eternals
Eternals
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Eternals DVD/HD/VOD

Taille: 1.6 Gb
LE GENRE:(none), Toiminta, Fantasia, Sci-fi, Marvel
Ohjaaja: Chloé Zhao
Kesto: 2 t 38 min
Pääosissa: Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Kit Harington

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››